Broken Record Prayers (CD)

Comet Gain

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Jack Nance Hair
  2. You Can Hide Your Love Forever
  3. Young Lions
  4. If I Had A Soul
  5. Brothers Off The Block
  6. Beautiful Despair
  7. Love Without Lies
  8. Hard Times
  9. If You Ever Walk Out Of My Life
  10. Books Of California
  11. Look At You Now (You're Crying)
  12. Mainlining Mystery
  13. Asleep On The Snow
  14. Beatnik
  15. He Walked By Nite
  16. Orwell Liberty Dance
  17. Emotion Pictures
  18. Tighten Up
  19. Germ Of Youth Part II
  20. Record Prayer



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Comet Gain
Label Milou Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 3MILCD