Brother To The Blues (CD)

Tab Benoit

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Pack It Up
  2. Bring It On Home To Me
  3. Brother To The Blues
  4. Why Are People Like That
  5. I'm On Your Side
  6. I Heard That Lonesome Whistle
  7. If You Love Me Like You Say
  8. Comin' On Strong
  9. So High
  10. Grace's Song
  11. Moon Coming Over The Hill
  12. Somehow
  13. Can't Do One More Two Step


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Tab Benoit
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TLR83639.2