Brothers From Different Mothers (CD)

Dailey & Vincent

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Head Hung Down
  2. You Oughta Be Here With Me
  3. Your Love Is Like A Flower
  4. When I've Travelled My Last Mile
  5. Years Ago
  6. There Is You
  7. Girl In The Valley
  8. Please Don't Let Our Sweet Love Die
  9. Oh Ye Must Be Born Again
  10. Winter's Come And Gone
  11. When I Reach That Home Up There
  12. On The Other Side


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Dailey & Vincent
Label Rounder Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 6106172


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende