Bryllups- Og Begravelsesorkester (CD)

Sigvart Dagsland

134,24 13424 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Det finnes orkestre som turnerer i grenselandene mellom liv og død, mellom jubel og sorg. De anropes når det gjelder. Når livet når toppen, når alt revner. De sparer ikke på noe. De følger sorgen så langt den når og gleden hinsides all fornuft. Slike band er sjelden kost. Men her er ett av dem.

Utgangspunktet for albumet er at Sigvart Dagsland får svært mange forespørsler om å synge i bryllup og begravelser. I mange andre land er dette det viktigste levebrødet en artist kan ha. Hos oss er det slik at de fleste takker nei til den slags, med mindre de står de pårørende nær. Dette gjelder også Dagsland - men han føler det samtidig som et privilegium at sangene hans er ønsket ved slike anledninger. Med fire nye sanger, samt elleve helt nye tolkninger av velbrukte og etterspurte melodier og tekster, samlet Dagsland derfor et stort og frodig sammensatt orkester på Soria Moria Bistro på Torshov. Her lot han bandet få fritt spillerom og usensurert mulighet til å endevende gamle klassikere. Resultatet er musikk for livets største og mest følelsesladde anledninger, men også for hverdagen. Samtlige bandmedlemmer korer på albumet, og i tillegg deltar Karoline Krüger som duettpartner på ett av de nye sporene, "Tenk om".

Sigvart Dagslands bryllups- og begravelsesorkester er: Sigvart Dagsland (sang), Torjus Vierli (tangenter), Geir Sundstøl (elgitar, national duolian, national tricone, mandolin, munnspill, lap steel, marxophone), Kjetil Stensnees (elgitar, mandolin, lap steel), Ingelin Reigstad Norheim (akustisk gitar, dobro), Hildegunn Garness Reigstad (perkusjon, marxophone, klokkespill, autoharpe), Mathias Eick (vibrafon og trompet), Julian Berntzen (fiolin og mandolin) Jonny Sjo (bass) og Ole Andreas Olafsrud (trommer).
Sporliste
 1. Orkesteret
 2. Tenk om (duett med Karoline Krüger)
 3. Sangen om gleden
 4. Bloksberg
 5. Elske du meg
 6. Blåsenborg
 7. De umulige
 8. Alt eg såg
 9. Naken hud
 10. Hjemmefra
 11. Fra vinduet
 12. Se så lykkelige
 13. Kjærlighet
 14. Den ensomme veien
 15. Himmel
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Sigvart Dagsland
Bestillingsnummer FXCD3632

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i