Inngår i kampanje

Buck 'Em! - The Music Of Buck Owens Volumes One & Two (4CD)

Buck Owens

499,00 49900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Down On The Corner Of Love (Original Mono Single Version)
  2. Hot Dog (Original Mono Single Version)
  3. There Goes My Love (Original Mono Single Version)
  4. Sweet Thing (Original Mono Single Version)
  5. Second Fiddle (Original Mono Single Version)
  6. Under Your Spell Again (Original Mono Single Version)
  7. Above And Beyond (Alternate Version)
  8. Til These Dreams Come True
  9. Foolin' Around
  10. Nobody's Fool But Yours (Early Version)
  11. Under The Influence Of Love (Early Version)
  12. Keeper Of The Key
  13. Down To The River
  14. Fool Me Again
  15. My Heart Skips A Beat (Early Version)
  16. Sweethearts In Heaven (Original Mono Single Version) - Buck Owens & Rose Maddox
  17. Love's Gonna Live Here (Original Mono Single Version)
  18. Down, Down, Down
  19. Act Naturally (Live in Bakersfield)
  20. Ain't It Amazin' Gracie
  21. Close Up The Honky Tonks (Early Version)
  22. Truck Drivin' Man
  23. I Don't Hear You
  24. Hello Trouble
Disk 2
  1. I Don't Care (Just As Long As You Love Me) (Original Mono Single Version)
  2. Don't Let Her Know (Original Mono Single Version)
  3. Buck's Polka
  4. Playboy
  5. Cryin' Time (Original Mono Single Version)
  6. I've Got A Tiger By The Tail (Original Mono Single Version)
  7. The Band Keep's Playin' On
  8. Gonna Have Love (Original Mono Single Version)
  9. Before You Go (Original Mono Single Version)
  10. Getting Used To Loving You
  11. Gonna Roll Out The Red Carpet
  12. Santa Looked A Lot Like Daddy (Original Mono Single Version)
  13. We Split The Blanket
  14. Sam's Place (Original Mono Single Version)
  15. (I'll Love You) Forever And Ever
  16. In The Palm Of Your Hand (Original Mono Single Version)
  17. Pray Every Day
  18. Together Again (Live at Carnegie Hall)
  19. Buckaroo (Live at Carnegie Hall)
  20. Where Does The Good Times Go (Alternate Version with Strings)
  21. The Way I Love You
  22. Adios, Farewell, Goodbye, Good Luck, So Long (Live in Japan)
  23. We Were Made For Each Other (Live in Japan)
  24. Heartbreak Mountain
  25. How Long Will My Baby Be Gone (Alternate Version)
  26. The Girl On Sugar Pie Lane
Disk 3
  1. Happy Times Are Here Again
  2. Sweet Rosie Jones
  3. Your Mother's Prayer
  4. You'll Never Miss The Water (Till The Well Runs Dry)
  5. If I Had Three Wishes
  6. Let The World Keep A Turnin' - Buck Owens & Buddy Alan
  7. Things I Saw Happening At The Fountain On The Plaza When I Was Visiting Rome Or Amore
  8. Darlin' You Can Depend On Me (Alternate Version)
  9. I've Got A Tiger By The Tail (Live at The White House)
  10. Who's Gonna Mow Your Grass
  11. We're Gonna Get Together - Buck Owens & Susan Raye
  12. I've Got You On My Mind Again (Live In London)
  13. Johnny B Goode (Live In London)
  14. Today I Started Loving You Again (Outtake) - Buck Owens & Bettye Swann
  15. Big In Vegas (Live In Las Vegas)
  16. Las Vegas Lament (Live In Las Vegas)
  17. The Kansas City Song
  18. Down In New Orleans (Early Version)
  19. Tall Dark Stranger (Live In Scandinavia)
  20. I Wouldn't Live In New York City (If They Gave Me The Whole Dang Town)
  21. Bridge Over Troubled Water
  22. (I'm Goin') Home
  23. Ruby (Are You Mad)
  24. Corn Likker
  25. I'll Still Be Waiting For You (Live In Reno)
Disk 4
  1. Arms Full Of Empty
  2. Ain't It Amazing, Gracie
  3. You Ain't Gonna Have Ol' Buck To Kick Around No More (Live at The White House)
  4. I Love You So Much It Hurts
  5. Something's Wrong
  6. In The Palm Of Your Hand
  7. Streets Of Bakersfield
  8. The Good Old Days Are Here Again - Buck Owens & Susan Raye
  9. I Won't Be Needing You
  10. It Never Will Be Over For Me
  11. Big Game Hunter
  12. (It's A) Monster's Holiday
  13. Stony Mountain West Virginia
  14. Holdin' On
  15. On The Cover Of The Music City News (Live In Japan)
  16. Made In Japan (Live In Japan)
  17. Somewhere Between You And Me (Live In New Zealand) - Buck Owens & Susan Raye
  18. Rollin' In My Sweet Baby's Arms (Live In Australia)
  19. Great Expectations
  20. 41st Street Lonely Heart's Club
  21. Weekend Daddy
  22. He Ain't Been Out Bowling With The Boys (Outtake)
  23. A Different Kind Of Sad (Outtake)
  24. The Battle Of New Orleans
  25. Country Singer's Prayer


Utgitt 2016 Format 4CD
Sjanger Country Antall disker 1
Artist Buck Owens Label Omnivore Recordings
Bestillingsnummer 0816651014354