Buddy's Blues (CD)

Buddy Guy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Worried Mind
  2. First Time I Met The Blues
  3. Let Me Love You Baby
  4. I Found A True Love
  5. Pretty Baby
  6. My Time After A While (Alternate)
  7. Stone Crazy
  8. Keep It To Myself (A.K.A. Keep It To Yourself)
  9. Ten Years Ago
  10. Got To Use Your Head
  11. I Cry And Sing The Blues
  12. She Suits Me To A Tee
  13. My Love Is Real
  14. Leave My Girl Alone
  15. When My Left Eye Jumps



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 15
Artist Buddy Guy Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CHE9374.2