Buenos Aires Blues / The Eleventh Hour (CD)

Johnny Hodges

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Mama Knows
  2. I´m In Another World
  3. Dreary Days
  4. I Can´r Believe That You´re In Love With Me
  5. B.A. Blues
  6. Wanderlust
  7. All Too Soon
  8. Somebody Loves Me
  9. Away From You
  10. Something To Live For
  11. In A Sentimental Mood
  12. I Didn´t Know About You
  13. Guitar Amour
  14. You Blow Out The Flame (In My Heart)
  15. Theme From "The Eleventh Hour"
  16. Love Song From "Mutiny On The Bounty"
  17. Solitude
  18. Satin Doll
  19. Don´t Blame Me
  20. Prelude To A Kiss
  21. Warm Valley


Utgitt 1963 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Johnny Hodges
Label Lone Hill Jazz Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer LHJ10373