Buffalo Springfield (CD)

Buffalo Springfield

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. For What It's Worth
  2. Go And Say Goodbye
  3. Sit Down I Think I Love You
  4. Nowadays Clancy Can't Even Sing
  5. Hot Dusty Roads
  6. Everybody's Wrong
  7. Flying On The Ground Is Wrong
  8. Burned
  9. Do I Have To Come Right Out And Say It
  10. Leave
  11. Out Of My Mind
  12. Pay The Price



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Buffalo Springfield Label Elektra
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075679038920