Build Your Beast A Fire (CD)

Weird Owl

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. No Time Nor No Space
  2. Up From The Root
  3. Straj Proj
  4. Tiny Sleeping Animals
  5. Mirrors In The Mud
  6. Parallax Eyes
  7. Build Your Beast A Fire II
  8. Saucer-Shaped Shadow
  9. Skin The Dawn
  10. Two-Headed Brother
  11. Horn Antler Tusk
  12. Mountains On Top Of Buried Stars
  13. Space Bolero
  14. What We See What We Know
  15. Build Your Beast A Fire I


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Weird Owl
Label Tee Pee Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 0723901242