Burn Your Playhouse Down - The Unreleased Duets (CD)

George Jones

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You And Me And Time (with Georgette Jones)
  2. The Window Up Above (with Leon Russell)
  3. She Once Lived Here (with Ricky Skaggs)
  4. Rockin´ Years (with Dolly Parton)
  5. Burn Your Placehouse Down (with Keith Richards)
  6. Selfisness In Men (with Vince Gill)
  7. Tavern Choir (with Jim Lauderdale)
  8. I Always Get It Right Yith You (with Shelby Lynn)
  9. When The Grass Grows Over Me (with Mark Chesnutt)
  10. I Always Get Lucky With You (with Mark Knopfler)
  11. You´re Still On My Mind (with Marty Stuart)
  12. Lovin´ You, Lovin´ Me (with Tammy Wynette)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist George Jones
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BAN79842.2