Burnin' Down The House: Live At The House Of Blues (CD)

Etta James

119,50 11950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction
  2. Come to Mama
  3. I Just to Make Love to You / Born to Be Wild
  4. I'f Rather Go Blind
  5. All the Way Down
  6. At Last
  7. You Can Leave Your Hat on
  8. Something's Got a Hold on Me
  9. Your Good Thing is About to End
  10. Rock Me Baby
  11. Love & Happiness / Take Me to the River / My Funny Valentine
  12. Sugar on the Floor


Utgitt 2002 Reutgitt 2014
Format CD Sjanger Blues
Antall disker 1 Artist Etta James
Label Music On CD Leverandør Bertus Nordics AB
Bestillingsnummer MOCCD13147