Inngår i kampanje

Bursting Out - Live (2CD Remastered)

Jethro Tull

134,25 13425 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Introduction
  2. No Lullaby (live)
  3. Sweet Dream (live)
  4. Skating Away (On The Thin Ice Of The New Day) (live)
  5. Jack In The Green (live)
  6. One Brown Mouse (live)
  7. New Day Yesterday (live)
  8. Flute Solo Improvisation (God Rest Ye Merry Gentlemen/Bouree)
  9. Songs From The Wood (live)
  10. Thick As A Brick (live)
Disk 2
  1. Introduction
  2. Hunting Girl (live)
  3. Too Old To Rock 'N' Roll (live)
  4. Conundrum (live)
  5. Minstrel In The Gallery (live)
  6. Cross Eyed Mary (live)
  7. Quatrain (live)
  8. Aqualung (live)
  9. Locomotive Breath (live)
  10. Dambusters March (The Dambusters) (live)



Utgitt 1978 Format 2CD Remastered
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jethro Tull
Label Parlophone Music Norway AS Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0724359339627