Butterworth: A Shropshire Lad; Vaughan-Williams: Songs of Travel (CD)

Ralph Vaughan Williams

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Christopher Maltman, George Butterworth, Ralph Vaughan Williams, Roger Vignoles, Sir Arthur Somervell, William Charles Denis Browne
Label Hyperion Bestillingsnummer CDA67378
  1. Loveliest of trees
  2. When I was one-and-twenty
  3. Look not in my eyes
  4. Think no more, lad
  5. The lads in their hundreds
  6. Is my team ploughing?
  7. The Vagabond
  8. Let Beauty awake
  9. The Roadside fire
  10. Youth and Love
  11. In Dreams
  12. The Infinite Shining Heavens
  13. Whither must I wander?
  14. Bright is the Ring of Words
  15. I have Trod the Upward and the Downward Slope (pub 1960)
  16. Bredon Hill
  17. O fair enough are sky and plain
  18. When the lad for longing sighs
  19. On the idle hill of summer
  20. With rue my heart is laden
  21. Song: 'Such a starved bank of moss'
  22. Meeting at night
  23. My star
  24. Song: 'Nay but you, who do not love her'
  25. The worst of it
  26. After
  27. From 'Easter Day'
  28. The year's at the spring
  29. Diaphenia
  30. Epitaph on Salathiel Pavy
  31. To Gratiana dancing and singing