By Larry - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. That´s
  2. When To Today
  3. Shy
  4. That´s Why I Love You
  5. My Advice To You
  6. Hold On To What You Got
  7. Came To See Me Yesterday
  8. Mr And Mrs Regards
  9. It Ain´t For Me
  10. I Don´t Mind
  11. As A Rule
  12. My Front Door Is
  13. Because Of You
  14. The Window Cleaner´s Mate
  15. What Am I Doing Here With You? (Version 2)
  16. What You See Is What You Get
  17. There Are Others (Bonus track)


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD010