By The Time I Get To Phoenix (Remastered) (CD)

Glen Campbell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. By The Time I Get To Phoenix
  2. Homeward Bound
  3. Tomorrow Never Comes
  4. Cold December (In Your Heart)
  5. My Baby´s Gone
  6. Back In The Race
  7. Hey Little One
  8. Bad Seed
  9. I´ll Be Lucky Someday
  10. You´re Young And You´ll Forget
  11. Love Is A Lonesome River



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Glen Campbell
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CMK35231.2