By The Time I Get To Phoenix/Tonight Carmen (CD)

Marty Robbins

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. By the Time I Get to Phoenix
  2. Am I That Easy to Forget
  3. Love Is A Loser
  4. Virginia
  5. Until We Meet Again
  6. Yesterday
  7. Love Is in the Air
  8. As Time Goes By
  9. That Old Feeling
  10. To Be in Love With Her
  11. You Made Me Love You
  12. Tonight Carmen
  13. Waiting in Reno
  14. Is There Anything Left I Can Say
  15. Love´s Gone Away
  16. Bound for Old Mexico
  17. Don´t Go Away Senor
  18. The Girl With Gardenias in Her Hair
  19. In the Valley of the Rio Grande
  20. The Mission in Guadalajara
  21. Chapel Bells Chime
  22. Spanish Lullaby


Utgitt 1968 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 22
Artist Marty Robbins Label Morello
Leverandør Gardners Bestillingsnummer MRLL19