Ca Ira (2CD)

Roger Waters

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Gathering Storm
  2. Overture
  3. Garden In Vienna 1765
  4. Madame Antoine Madame Antoine
  5. Kings Sticks And Birds
  6. Honest Bird Simple Bird
  7. I Want To Be King
  8. Let Us Break All The Shields
  9. Grievances Of The People
  10. France In Disarray
  11. To Laugh Is To Know How To Live
  12. Slavers Landlords Bigots At Your Door
  13. Fall Of The Bastille
  14. To Freeze In The Dead Of Night
  15. So To The Streets In The Pouring Rain
  16. Dances And Marches
  17. Now Hear Ye
  18. Flushed With Wine
  19. Letter
  20. My Dear Cousin Bourbon Of Spain
  21. Ship Of State Is All At Sea
  22. Silver Sugar And Indigo
  23. To The Windward Isles
  24. Papal Edict
  25. In Paris There's A Rumble Under The Ground
Disk 2
  1. Fugitive King
  2. But The Marquis Of Boulli Has A Trump Card Up His Sleeve
  3. To Take Your Hat Off
  4. Echoes Never Fade From That Fusillade
  5. Commune De Paris
  6. Vive La Commune De Paris
  7. National Assembly Is Confused
  8. Execution Of Louis Caapet
  9. Adieu Loius For You It's Over
  10. Last Night On Earth
  11. Adieu My Good And Tender Sister
  12. Liberty
  13. And In The Bushes Where They Survive



Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 38 Artist Roger Waters
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY96439.2