Cabin In The Sky (CD)

Karin Krog & Bengt Halllberg

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Just You, Just Me
  2. Young At Heart
  3. Time After Time
  4. Prelude To A Kiss
  5. Spread A Little Happiness
  6. Who Knows
  7. Stay Away
  8. I Ain´t Here
  9. Cabin In The Sky
  10. Thou Swell
  11. Once In A While
  12. Give Me A Simple Life


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Bengt Hallberg, Karin Krog, Karin Krog & Bengt Halllberg
Label Gazell Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer GAFCD1112