Cactus And A Rose / Collector's Series (CD)

Gary Stewart

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Okeechobee Purple
  2. Cactus And A Rose
  3. Staring Each Other Down
  4. Lover's Knot
  5. Ghost Train
  6. Roarin'
  7. Harlan County Highway
  8. Are We Dreamin' The Same Dream
  9. How Could We Come to This After That
  10. We Just Couldn't Make It As Friends
  11. Drinkin' Thing
  12. Out Of Hand
  13. Flat Natural Born Good-Timin' Man
  14. Back Sliders Wine
  15. She's Actin' Single (I'm Drinkin' Doubles)
  16. In Some Room Above The Street
  17. I See The Want To In Your Eyes
  18. Your Place Or Mine
  19. Little Junior
  20. Honky-Tonkin'
  21. Drinking Again
  22. Whiskey Trip
  23. Single Again


Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Gary Stewart
Label Wounded Bird Leverandør Import
Bestillingsnummer WUND3627.2