Calypso Is Like So... (CD)

Calypso Is Like So... (CD)

Robert Mitchum

199,00 19900
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. Jean And Dinah
  2. From A Logical Point Of View
  3. Not Me
  4. What Is This Generation
  5. Tic Tic Tic
  6. Beauty Is Only Skin Deep
  7. I Learn A Merengue, Mama
  8. Take Me Down To Lover's Row
  9. Mama Looka Boo Boo
  10. Coconut Water
  11. Matilda Matilda
  12. They Dance All Night
  13. The Ballad Of Thunder Road
  14. My Honey's Lovin' Arms


Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Robert Mitchum
Label Rev-Ola / Cherry Red Bestillingsnummer CRREV26