Can You Stand The Heat (CD)

Ana Popovic

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Can You Stand the Heat
  2. Can't You See What You're Doing to Me
  3. Mo' Better Love
  4. Object of Obsession
  5. Boys' Night Out
  6. Hot Southern Night (feat. Lucky Peterson)
  7. Every Kind of People
  8. Ana's Shuffle
  9. Blues for Mrs. Pauline / Leave My Boy Alown
  10. Leave Well Enough Alone Aka: High Maintenance You
  11. Tribe
  12. Rain Fall Down
  13. Growing up Too Soon
  14. Mo' Better Love (feat. Tommy Sims)


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Ana Popovic
Label Artistexclusive Rec Leverandør Import
Bestillingsnummer ARTX3.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende