Canada's First Lady Of Song (CD)

Gisele MacKenzie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Le Fiacre
  2. Souvenir De Mon Roman
  3. Could It Be You
  4. Toorie On His Bonnet
  5. J'Attendrai
  6. Fairyland
  7. Jolie Jacqueline
  8. My Greatest Love
  9. Charlie Is My Darlin'
  10. Zing Went The Strings Of My Heart
  11. Lover's Waltz
  12. On Rosary Hill
  13. Please
  14. Sweetheart
  15. Love Makes The World Go 'Round
  16. What'll I Do
  17. Adios
  18. Don't Let The Stars Get In Your Eyes
  19. My Favourite Song
  20. Water Can't Quench The Fire Of Love
  21. Lipstick Powder 'N' Paint
  22. Embrasse
  23. Walkin' Tune
  24. My Buick My Love And I
  25. How Blue The Night
  26. Let's Take The Long Way Home
  27. If I Could Write A Book
  28. Till I Walk Again With You
  29. Seven Lonely Days
  30. Le Fiacre


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Gisele MacKenzie
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ASY5545.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende