Can't Look Back (CD)

Coco Montoya

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wish I Could Be That Strong
  2. Running Away From Love
  3. Something About You
  4. I Won't Beg
  5. Trip, Stumble And Fall
  6. Can't See The Streets For My Tears
  7. Same Old Thing
  8. Can't Look Back
  9. Women Have A Way With A Fool
  10. Back In A Cadillac
  11. No Longer A Part Of Your Dreams
  12. Holding Out For You
  13. Free



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 13
Artist Coco Montoya Label Alligator
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer ALCD4885