Capitol Collectors Series (UK-import) (CD)

Louis Prima

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. MEDLEY: Just A Gigolo/I Ain't Got Nobody
  2. Oh Marie
  3. Buona Sera
  4. Jump, Jive, an' Wail
  5. MEDLEY: Basin Street Blues/When It's Sleepy Time Down South
  6. Lip, The - Keely Smith
  7. Whistle Stop
  8. 5 Months, 2 Weeks, 2 Days
  9. Banana Split For My Baby
  10. There'll Be No Next Time - Sam Butera
  11. MEDLEY: When You're Smiling/Sheik Of Araby, The
  12. Baby, Won't You Please Come Home - Keely Smith
  13. I've Got The World on a String
  14. Pennies From Heaven
  15. MEDLEY: Angelina/Zooma Zooma
  16. Beep! Beep!
  17. MEDLEY: Embraceable You/I Got It Bad And That Ain't Good - Keeley Smith
  18. Sing, Sing, Sing
  19. That Old Black Magic - Keely Smith
  20. Music Goes 'Round and Around, The
  21. Hey, Boy! Hey, Girl! - Keely Smith
  22. Lazy River
  23. I've Got You Under My Skin - Keely Smith
  24. You're Just in Love
  25. Twist All Night
  26. St. Louis Blues


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 26
Artist Louis Prima Label Capitol
Bestillingsnummer CDP7940722