Car Hoppin' Mama - Gonna Shake This Shack Tonight (CD)

Hawkshaw Hawkins

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Pan American
  2. I'm A Lone Wolf
  3. Somebody Lied
  4. Some Of These Nights
  5. Dog House Boogie
  6. Stop, Please Stop
  7. There's A Teardrop In Your Eye
  8. Little White Washed Chimney
  9. Shotgun Boogie
  10. I'm Waiting Just For You
  11. I'll Get Along Somehow
  12. Mean Mama Blues
  13. Rattlesnakin' Daddy
  14. Back To The Doghouse
  15. Kaw-Liga
  16. Got You On My Mind
  17. It Would Be A Doggone Lie
  18. I'll Be Gone
  19. Action
  20. Car Hoppin' Mama
  21. Ko Ko Mo (I Love You So)
  22. Sensation
  23. If It Ain't On The Menu
  24. I Wanna Be Hugged To Death By You
  25. When You Say Yes
  26. Rebound
  27. Flashing Lights
  28. Ling Ting Tong
  29. I Gotta Have You
  30. Waitin' For My Baby (Rock, Rock)
  31. Pedro Gonzales Tennessee Lopez
  32. How Could Anything So Pretty (Be So Doggone Mean)
  33. I've Got It Again


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 33 Artist Hawkshaw Hawkins
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16988


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende