Carving Canyons (CD)

Lissie

179,50 17950
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Multitalentet Lissie gir ut sitt nye indiefolk-album «Carving Canyons» med deilige americanatoner 16. september via Lionboy Records. Singlene «Flowers» og «Night Moves» har mottatt anerkjennelse fra blant annet MTV, No Depression, FLOOD og mange fler.

Lissie dukket opp i TV-programmene Twin Peaks & Loudermilk. Hun eier popcornselskapet Otts Pops Indie Pop som har et popmusikksjangertema, i tillegg til å leve på, administrere og bevare 45 dekar i NE Iowa. Samlingen med tolv sanger («Carving Canyons») er sonisk trøst, da den kartlegger krusningene forårsaket av hjertesorg og ensomhet, samt hva som skjer når sjelen holder ut i smerte.

Albumet er produsert av Curt Schneider (Patty Smyth, Lucero). «Carving Canyons» handler om å se innover mens man håndterer fremtidens usikkerhet – å finne håp i personlig og verdslig motgang, uansett hva prognosen måtte tilsi. Inspirert av hennes utrolige kvinnelige vennegruppe og naturen som omringer henne, reiste Lissie til Nashville og skrev mye av albumet sammen med et flertall av kvinnelig låtskrivere – inkludert Bre Kennedy, Madi Diaz, Morgan Nagler, Natalie Hemby, Kate York og Sarah Buxton - som også bidrar med vokal gjennom albumet. «Carving Canyons» er nok et steg i en imponerende karriere som åpner for uendelige muligheter for det som kommer fremover.

Lissie sin tilknytning til Norge er stor, hun er vanvittig populær her i landet og kan skilte med utsolgte hus gjennom over ti år. Nå er hun klar igjen med norgesturné.

18.September Rockefeller,Oslo
20.September Folken,Stavanger
21.September USF Verftet,Bergen
23.September Byscenen,Trondheim
24.September Svømmehallen,Bodø
Sporliste
 1. Unravel
 2. Sad
 3. Chasing The Sun
 4. Lonesome Wine
 5. Night Moves
 6. Flowers
 7. Carving Canyons
 8. I Hate This
 9. Unlock The Chains
 10. Hearts On Fire
 11. Yellow Roses
 12. Midnight
Produktfakta
Utgitt 2022 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Lissie
Bestillingsnummer LIONBR009CD