Cass Elliot/The Road Is No Place For A Woman (CD)

Cass Elliot

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´ll Be Home
  2. Baby I´m Yours
  3. Jesus Was A Cross Maker
  4. That Song
  5. When It Doesn´t Work Out
  6. I´ll Be There
  7. Disney Girls
  8. I Think It´s Going To Rain Today
  9. Cherries Jubilee
  10. All In The Game
  11. (If You´re Gonna) Break Another Heart
  12. Saturday Suit
  13. Does Anybody Love You
  14. Walk Beside Me
  15. All My Life
  16. Say Hello
  17. Who In The World
  18. Love Was Not A Word
  19. Oh Babe, What Would You Say
  20. The Road Is No Place For A Lady
  21. East Of The Sun (And West Of The Moon)
  22. We´ll See
  23. Try It Baby
  24. Don´t Make Me A Memory


Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Cass Elliot
Label Collector's Choice Leverandør Import
Bestillingsnummer COLC2043.2