Celestial Mechanix: Blue Series Mastermix (CD)

DJ Spooky

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Stellar (123 remix)
  2. CD:Dir->Gesture-><-N<-B-la Theory (remix)
  3. Travelogue 1-NYC To Hawaii (DJ Wally remixed by Meat Beat Manifesto)
  4. Lingua Ex Machina (remix)
  5. Nommos Ascending (remix)
  6. Maldoror's Gambit (remix)
  7. Not In Our Name (remix featuring Saul Williams)
  8. Bass Pressure (mix)
  9. Anansi's Gambit (remix)
  10. Ibid/Asphalt-Otikon (remix)
  11. Craig Taborn-Shining Through (Val-Inc remix)
Disk 2
  1. Unforgettable Journey
  2. Lingua Ex Machina
  3. Travelogue 1-NYC To Hawaii (with Meat Beat Manifesto)
  4. SVP/Mad Professor's Interlude (with Anti-Pop Consortium)
  5. Untitled (with Mike Ladd)
  6. Untitled (with Mike Ladd)
  7. Nu Bop/Scrapbook (with Matthew Shipp/William Parker)
  8. Nu Bop (with Matthew Shipp)
  9. Not In Our Name/Nu Bop (with Matthew Shipp)
  10. Travelogue II-Medley (with Meat Beat Manifesto)
  11. Nommos Ascending
  12. Bass Pressure Mix
  13. Ananda Rotation-The DJ Spooky Remix (with David S. Ware)
  14. Real Is Surreal (with Anti-Pop Consortium)
  15. Optometrix
  16. Alter Echo's Interlude/Mad Professor's Interlude
  17. Out Of The Blue (with DJ Wally)
  18. Jungle Soldier (with Lee Scratch Perry)|
  19. Anansi's Gambit Remix
  20. Slow Horn (with Anti-Pop Consortium)
  21. SVP (with Anti-Pop Consortium)
  22. Scrapbook (with William Parker)
  23. Visions (with Matthew Shipp Quartet)
  24. Urban Shadows (with The Blue Series Continuum)
  25. Dementia Absentia Remix (with Blend)
  26. Nebula Interlude
  27. CD:Dir->Gesture-><-N<-B-la Theory (remix)
  28. More And More (with Guillermo E. Brown)
  29. Maldoror's Gambit Remix
  30. Song Of Hope (with William Parker Quartet/Leena Conquest)
  31. Mist (with The Blue Series Continuum)
  32. I Spy (with DJ Wally)
  33. Double Cross (with Spring Heel Jack)
  34. Golden Age-The Val-Inc Remix (with Craig Taborn)
  35. Cosmic World


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 46 Artist DJ Spooky
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer THI57148.2