Celtic Spectacular (CD)

Celtic Spectacular (CD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Celtic Dream
  2. The Cry of the Celts
  3. O'Farrell's Welcome to Limerick, jig
  4. Simple Gifts, for flute & orchestra
  5. A Little Bit of Heaven (from "The Heart of Paddy Whack")
  6. Irish Party in the Third Class
  7. The Countess Cathleen
  8. Chasing the Fox: The Gathering; The Hunt Moves Off; Good Morrow Fox; The Chase; The Return
  9. Medley: Too-ra-loo-ra-loo-ra (J. R. Shannon) / Galway Bay (A. Coleman)
  10. A Piper Celebration
  11. Celtic Angels
  12. The Mummer's Dance
  13. Steps From The Highlands
  14. Londonderry Air (Danny Boy), folk song
  15. The Last Rose of Summer, for orchestra (Irish Suite No. 5)
  16. The Irish Washerwoman, for orchestra (Irish Suite No. 1)


Utgitt 2002 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 16
Label Telarc Leverandør Import
Bestillingsnummer CD80571