Central Valley Fireball (CD)

Roddy Jackson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Love Her Just The Same
  2. Hiccups
  3. I've Got My Sights On Someone New
  4. Any Old Town
  5. Juke Box Baby
  6. Love At First Sight
  7. Until The End Of Time
  8. There's A Moose On The Loose
  9. Gloria
  10. I Found A New Girl
  11. Cherry Pie
  12. Whole Lotta Shakin' Goin' On
  13. Lend Me Your Comb (fragment)
  14. I've Got My Sights On Someone New (alt. version)
  15. She Said Yeah (demo)
  16. Johnny's Last Ride (demo)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Roddy Jackson
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1161