Century (CD)

Erik Faber

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Med debuten Between the Lines (2002) markerte Erik Faber seg som en av de mest talentfulle popartistene i Norge. Førstesingelen "On Top of the World" banet vei for flere radiohits, bl.a. "Beetween the Lines", "Waiting" og "Sleep". Frem mot andrealbumet har Erik utviklet et modnere og mer raffinert uttrykk. Og de som mente at Between the Lines var i glatteste laget, vil glede seg over et mer rufsete lydbilde på Century. Det er fortsatt iørefallende poplåter, men med en "edge", som viser at Erik vet hva han vil.

Ørnulf Snortheim (gitar), Espen Røhne (trommer), Bernt Moen (keyboard) og Vidar Tyriberget (bass) er kvartetten som har bidratt til å forme Erik Faber sine låter. Dessuten har produsentduoen Kåre Vestrheim (Locomotives, Amundsen) og Mike Hartung vært involvert allerede fra øvingsstadiet. Erik Faber har laget et variert album krydret med lekre detaljer, men den gode poplåten er hele tiden i fokus.

Sporliste

  1. Today
  2. Century
  3. Last Night´s Boogie
  4. Yesterday´s Call
  5. Sinking Ships Galore
  6. Move On
  7. Strange
  8. Open Your Eyes
  9. Shivers
  10. It´s Alright

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Erik Faber
Label Epic Leverandør Sony
Bestillingsnummer 5148562

Anmeldelser