Change Everything (2CD Remastered)

Del Amitri

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Be My Downfall
  2. Just Like A Man
  3. When You Were Young
  4. Surface Of The Moon
  5. I Won´t Take The Blame
  6. The First Rule Of Love
  7. The Ones That You Love Lead You Nowhere
  8. Always The Last To Know
  9. To Last A Lifetime
  10. As Soon As The Tide Comes In
  11. Behind The Fool
  12. Sometimes I Just Have To Say Your Name
Disk 2
  1. Learn To Cry
  2. Angel On The Roof
  3. The Whole World Is Quiet
  4. Whiskey Remorse
  5. Lighten Up The Load
  6. The Heart Is A Bad Design
  7. Don´t Cry No Tears
  8. Bye Bye Pride
  9. Cindy Incidentally
  10. Spit In The Rain
  11. I Won´t Take The Blame
  12. Scared To Live
  13. Long Journey Home
  14. The Verb To Do
  15. Kestrel Road
  16. The Ones That You Love Lead You Nowhere
  17. Kiss This Thing Goodbye
  18. Hatful Of Rain


Utgitt 1992 Reutgitt 2014
Format 2CD Remastered Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 30
Artist Del Amitri Label UMC
Leverandør Gardners Bestillingsnummer 3755684