Chapter One - The Best Of The Early Years (CD)


109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hard Knock Life the Ghetto Anthem
  2. Wishing On A Star
  3. Sunshine
  4. City Is Mine
  5. Can´t Knock The Hustle
  6. Ain´t No Digga
  7. Imaginary Player Imaginary Playmate
  8. Money Ain´t A Thang weak At The Knees
  9. Can I Get A....
  10. Streets Is Watching i Got The
  11. Money,cash,hoes
  12. I Know What Girls Like Fly Girly´dub
  13. Feelin´ It
  14. Dead Presidents Ii Dreams Of Tomorrow
  15. Wishing On A Star d Influence Remix
  16. Can´t Knock The Hustle Fool´s Paradise Remix
  17. Ain´t No Digga Rae & Christian Mix


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall spor 17
Artist Jay-Z Label Northwest
Leverandør Sony Bestillingsnummer 74321920462