Chasing The Scorpions Tail (CD)

Alex Puddu & The Butterfly Collectors

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. All The Colours Of The Dark
  2. Jessica
  3. When She Came Home From School
  4. Step Out Of Your Mind
  5. Down On The Beach
  6. Tuesday Afternoon
  7. Chasing The Scorpion's Tail
  8. Jessica (Reprise)
  9. Love Theme


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Alex Puddu & The Butterfly Collectors
Label April Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer APR071CD