Cheap Trick (1977) (Remastered) (CD)

Cheap Trick

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. ELO Kiddies
  2. Daddy Should Have Stayed In High School
  3. Taxman, Mr. Thief
  4. Cry, Cry
  5. Oh, Candy
  6. Hot Love
  7. Speak Now Or Forever Hold Your Peace
  8. He's A Whore
  9. Mandocello
  10. Ballad Of TV Violence (I'm Not The Only Boy), The
  11. Lovin' Money - (bonus track, outtake)
  12. I Want You To Want Me - (bonus track, early version)
  13. Lookout (studio version, previously unreleased)
  14. You're All Talk (studio version, previously unreleased)
  15. I Dig Go-Go Girls (previously unreleased)
  16. Go Go Girls



Utgitt 1977 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 16
Artist Cheap Trick Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK724002.2