Cheatin' Heart Motel (CD)

Red Jenkins

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Three Chord Country Song (feat. Tony Booth)
  2. The Cheatin' Heart Motel (feat. Johnny Bush)
  3. A Texas Honky Tonk (feat. Georgette Jones)
  4. Fallin' Down Ole Beerjoint (feat. Rick Sousley)
  5. Let's Go Dancing (feat. Mona Mccall)
  6. Wish I Had a Nickel (feat. Landon Dodd)
  7. Drink My Wife Away (feat. Miss Leslie)
  8. One More Bottle from the End (feat. Norman Wade)
  9. Happiness Is Never Found in Cans (feat. Billy Mata)
  10. Dreams of a Dreamer (feat. Darrell Mccall)
  11. World of Make Believe (feat. Bill Green)
  12. Play the Jukebox One More Time (feat. Jake Hooker)
  13. Glasses of Beer (feat. Amber Digby)
  14. You Can't Get There from Here (feat. Justin Trevino)
  15. Private Party (feat. Bobby Flores)
  16. Stay Under Me ('till I Get Over Her) [feat. Miss Leslie]
  17. Heaven Ain't a Honky Tonk (feat. Johnny Bush)
  18. Psychedelic Cowboy (feat. Augie Meyers)


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Red Jenkins
Label Kommunikation Leverandør Playground
Bestillingsnummer FRJCD5