Checkmate: The Complete King Records 1952-1955 (CD)

The Checkers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You Never Had It So Good
  2. Oh Oh Oh Boy
  3. Flame In My Heart
  4. Without A Song
  5. My Prayer Tonight
  6. Don´t Stop Dan
  7. House With No Windows
  8. Let Me Come Back
  9. Night´s Curtains
  10. I Wanna Know
  11. Over The Rainbow
  12. Love Wasn´t There
  13. You´ve Been Fooling Around
  14. Ghost Of My Baby
  15. White Cliffs Of Dover
  16. Friend In Need
  17. Mama´s Daughter
  18. I Promise You
  19. Can´t Find My Sadie
  20. Trying To Hold My Gal
  21. I Wasn´t Thinking, I Was Drinking
  22. House With No Windows (Alternate Take)
  23. Don´t Stop Dan (Alternate Take)
  24. You´ve Been Fooling Around (Alternate Take)
  25. Friend In Need (Alternate Take)
  26. You Never Had It So Good (Alternate Take)


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist The Checkers
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1047