Cherry Peal (CD)

Of Montreal

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Everything Disappears When You Come Around
  2. Baby
  3. I Can´t Stop Your Memory
  4. When You´re Loved Like You Are
  5. Don´t Ask Me To Explain
  6. In Dreams I Dance With You
  7. Sleeping In The Beetle Bug
  8. Tim I Wish You Were Born A Girl
  9. Montreal
  10. This Feeling (Dereks Theme)
  11. I Was Watching Your Eyes
  12. Springtime Is The Season
  13. At Night Trees Aren´t Sleeping
  14. You´ve Got A Gift


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Of Montreal
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BN89.2