Chet Baker Sings: It Could Happen To You (Extended Version) (CD)

Chet Baker

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Do It The Hard Way
  2. I´m Old Fashioned
  3. You´re Driving Me Crazy
  4. It Could Happen To You
  5. My Heart Stood Still
  6. The More I See You
  7. Everything Happens To Me
  8. Dancing On The Ceiling
  9. How Long Has This Been Going On?
  10. Old Devil Moon
  11. While My Lady Sleeps
  12. You Make Me Feel So Young
  13. Daybreak
  14. Just Friends
  15. I Remember You
  16. Let´s Get Lost
  17. Long Ago And Far Away
  18. You Don´t Know What Love Is
  19. Let Me Be Loved
  20. Like Someone In Love
  21. My Ideal
  22. My Buddy


Utgitt 1956 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Chet Baker
Label Jazz Plaza Music Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer JPM8802