Chillout Sessions (CD)

Ladysmith Black Mambazo

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wonder Of This World, The (Soul Drummers mix)
  2. Wonder Of The Hammerhead Bird, The (Soul Drummers mix)
  3. Why Aren't You Happy? (Mama Groove mix)
  4. Star And The Wiseman (Lion King's Cross mix)
  5. Behold My Heart (Soul Drummers mix)
  6. Preserve South Africa's Culture (Soul Drummers mix)
  7. Let's Sit Down And Negotiate (Dumi Dhlamini mix)
  8. Everyone Enjoy (Nu-Life mix)
  9. Seascape 2 (instrumental version of Preserve South Africa's Culture)|
  10. Wondariddim (instrumental version of Wonder Of This World)|


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger World Music Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Ladysmith Black Mambazo
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RASM83157.2