Choir Of Echoes (CD)

Peggy Sue

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. (Come Back Around)
  2. Esme
  3. Substitute
  4. Figure Of Eight
  5. Always Going
  6. Just The Night
  7. How Heavy The Quiet That Grew Between Your Mouth And Mine
  8. Electric Light
  9. Longest Day Of The Year Blues
  10. Idle
  11. And Always Is
  12. Two Shots
  13. The Errors Of Your Ways


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Peggy Sue
Label Wichita/Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer WEBB385CDL


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende