Chris Cagle (CD)

Chris Cagle

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What A Beautiful Day
  2. Chicks Dig It
  3. Look What I Found
  4. I Love It When She Does That
  5. Night On The Country
  6. I´d Be Lying
  7. Everything
  8. It Takes Two
  9. Growin´ Love
  10. Just Love Me
  11. Look At What I´ve Done



Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Chris Cagle Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CAP40516.2