Christmas At The Biltmore Estate (CD)

Christmas At The Biltmore Estate (CD)

Judy Collins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Joy to the World
  2. Silver Bells
  3. Santa Claus Is Coming to Town
  4. Jingle Bells
  5. Hark! The Herald Angels Sing
  6. What Child Is This?
  7. The Twelve Days of Christmas
  8. Come Rejoice
  9. The Holly and the Ivy
  10. All on a Wintry Night
  11. The First Noel
  12. I Saw Three Ships
  13. The Night Before Christmas
  14. O Come, All Ye Faithful



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Judy Collins
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer EA62120.2