Inngår i kampanje

Christmas Guitar Soli With John Fahey (CD)

John Fahey

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Joy To The World
  2. Medley: Hark, The Herald Angels Sing/O, Come All Ye Faithful
  3. We Three Kings Of Orient Are
  4. God Rest Ye Merry Gentlemen
  5. Auld Lang Syne
  6. Oh, Holy Night
  7. Christmas Medley: Oh, Tannenbaum/Angels We Have Heard On High/Jingle Bells
  8. Carol Of The Bells
  9. The First Noel
  10. It Came Upon A Midnight Clear
  11. Silent Night, Holy Night
  12. Santa Claus Is Coming To Town
  13. Medley: Deck The Halls With Boughs Of Holly/We Wish You A Merry Christmas
  14. The Christmas Song


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist John Fahey
Label Fantasy Leverandør Import
Bestillingsnummer FAN34805.2