Inngår i kampanje

Christmas Peace - Special Limited Edition (2CD)

Elvis Presley

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Blue Christmas
  2. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane)
  3. White Christmas
  4. Santa Bring My Baby Back (To Me)
  5. I´ll Be Home For Christmas
  6. Santa Claus Is Back In Town
  7. O Little Town Of Bethlehem
  8. Silent Night
  9. If Every Day Was Like Christmas
  10. O Come, All Ye Faithful
  11. First Noel, The
  12. On A Snowy Christmas Night
  13. Winter Wonderland
  14. Wonderful World Of Christmas, The
  15. It Won´t Seem Like Christmas (Without You)
  16. I´ll Be Home On Christmas Day
  17. If I Get Home On Christmas Day
  18. Holly Leaves And Christmas Trees
  19. Merry Christmas Baby
  20. Silver Bells
Disk 2
  1. Peace In The Valley (For Me), (There´ll Be)
  2. I Believe
  3. It Is No Secret (What God Can Do)
  4. His Hand In Mine
  5. In My Father´s House
  6. Known Only To Him
  7. Mansion Over The Hilltop
  8. Crying In The Chapel
  9. How Great Thou Art
  10. In The Garden
  11. Where No One Stands Alone
  12. Somebody Bigger Than You And I
  13. Without Him
  14. We Call On Him
  15. Only Believe
  16. Amazing Grace
  17. Evening Prayer, An
  18. He Touched Me
  19. He Is My Everything
  20. If That Isn´t Love



Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Elvis Presley
Label RCA Leverandør Import
Bestillingsnummer BMGE52393.2