Chronicle: The 20 Greatest Hits (CD)

Johnnie Taylor

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Who´s Makin´ Love
  2. Take Care Of Your Homework
  3. Testify (I Wonna)
  4. I Could Never Be President
  5. Love Bones
  6. Steal Away
  7. I Am Somebody (Part I)
  8. Jody´s Got Your Girl And Gone
  9. I Don´t Wanna Lose You
  10. Hijackin´ Love
  11. Standing In For Jody
  12. Doing My Own Thing (Part I)
  13. Stop Doggin´ Me
  14. I Believe In You (You Believe In Me)
  15. Cheaper To Keep Her
  16. We´re Getting Careless With Our Love
  17. I´ve Been Born Again
  18. It´s September
  19. Try Me Tonight
  20. Just Keep On Lovin´ Me



Format CD Sjanger Blues
Antall spor 20 Artist Johnnie Taylor
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer FAN60006.2