Circlin' Back - Celebrating 50 Years: Live At Ryman Auditorium (CD)

Nitty Gritty Dirt Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Ain't Going Nowhere (Live)
  2. Grandpa Was a Carpenter (feat. John Prine) (Live)
  3. Paradise (feat. John Prine) (Live)
  4. My Walkin' Shoes (Live)
  5. Tennessee Stud (feat. Vince Gill) (Live)
  6. Nine Pound Hammer (feat. Sam Bush with Vince Gill) (Live)
  7. Buy for Me the Rain (Live)
  8. These Days (feat. Jackson Browne) (Live)
  9. Truthful Parson Brown (feat. Jackson Browne with Jerry Douglas, Sam Bush & Byron House) (Live)
  10. Keep on the Sunny Side (feat. Alison Krauss) (Live)
  11. Catfish John (feat. Alison Krauss) (Live)
  12. An American Dream (feat. Rodney Crowell with Alison Krauss) (Live)
  13. Long Hard Road (The Sharecropper's Dream) (feat. Rodney Crowell) (Live)
  14. MrBojangles (feat. Jerry Jeff Walker) (Live)
  15. Fishin' in the Dark (feat. Jimmy Ibbotson) (Live)
  16. Bayou Jubilee / Sally Was a Goodun (Live)
  17. Jambalaya (Live)
  18. Will the Circle Be Unbroken (Live)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Nitty Gritty Dirt Band
Label Warner Bros. Leverandør Import
Bestillingsnummer WB557476.2