Circus Maximus (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lucky Like St. Sebastian
  2. The Lesson of Sodom (According to Lot)
  3. John the Baptist Jones
  4. King Solomon's Song and Mine
  5. Little Lord Obedience
  6. The Day the Circus Came to Town
  7. The Rape of Lucretia, Op. 37
  8. Paper Wraps Rock
  9. Rules of the Games of Quoits
  10. Don't Leave
  11. Hotel Marquis De Sade
  12. Murderers, the Hope of Women
  13. What Will Death Be Like
  14. Eleven Executioners
  15. Nicky
  16. Don't Leave
  17. See a Friend in Tears


Utgitt 1986 Reutgitt 2015
Format CD Sjanger Indierock
Antall disker 1 Artist Momus
Label Manufacture Records Bestillingsnummer ONGP50204.2