Classic Candi 1 (CD)

Candi Staton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sin Doesn´t Live Here Anymore
  2. God Can Make Something Out of Nothing
  3. Let Go and Let God
  4. Make Me an Instrument
  5. He´s No Farther Than a Thought Away
  6. Oh, How He Must Love
  7. God Specializes
  8. Nothing Can Separate Me
  9. He Set Me Free
  10. Blessed Assurance
  11. He Cares for You
  12. We Adore You, Holy Spirit
  13. Now Jesus Is My Song
  14. Jesus Is Here Right Now
  15. I Will Praise
  16. The Anointing


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Candi Staton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer IMG2326.2