Classic Hits (CD)

Jim Croce

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Don´t Mess Around With Jim
  2. Operator (That´s Not The Way It Feels)
  3. One Less Set Of Footsteps
  4. Bad, Bad Leroy Brown
  5. I Got A Name
  6. Time In A Bottle
  7. It Doesn´t Have To Be That Way
  8. I´ll Have To Say I Love You In A Song
  9. Workin´ At The Car Wash Blues
  10. Photographs And Memories
  11. Roller Derby Queen
  12. New York´s Not My Home
  13. Rapid Roy (The Stock Car Boy)
  14. Lover´s Cross
  15. These Dreams
  16. Long Time Ago, A
  17. Alabama Rain
  18. Dreamin´ Again
  19. Salon And Saloon
  20. Thursday
  21. Thursday


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Jim Croce
Label WSM/Rhino Leverandør Import
Bestillingsnummer RHI73890.2